Haber

Yazın her akşam sofrada! Kabuklarını doğrayıp karanfille kaynatın: Ödem kalmıyor

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiYaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden biri olan karpuz özellikle akşamları sofraları süsler. Serinletici etkisiyle öne çıkan bu karpuzun kabukları genellikle çöpe gider. Oysa karpuz kabuğu da en az meyvenin kendisi kadar faydalı ve değerlidir. Üstelik şekerle kaynatıldığında ortaya hem lezzetli hem de şifa dolu bir tatlı çıkar! Peki ama nasıl?

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
batum escortstbilisi escortbatum escortbayan escortბათუმის ესკორტიtbilisi escortsescort batumHoliganbetRize escorttrabzon Escortofis taşıma istanbuldeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrTest